Cover Story Playlist III

Amsterdamissa asuva DJ Super Ons kokosi meille soittolistan, joka vangitsee aistisi ja tuo eklektisiä säveliä pimeneviin syysiltoihin ja maalauspäiviin!

"Olen aina yhdistänyt äänet väreihin, visualisoinut sävyjä ja tunnelmia ja stimuloinut näitä eri aisteja synkronoidusti. Tämänkaltaiset kognitiiviset yhteydet määritellään tieteellisesti synestesiaksi. Näin ollen tuntui hyvin luonnolliselta prosessilta koostaa tämä lista, kun näin Cover Storyn värikartan ensimmäistä kertaa. Toivon, että tämä soittolista tarttuu pehmeästi käteesi ja vangitsemaan aistisi samalla, kun se antaa miellyttävän tunteen nauttia prosessista ja sen tuloksesta: tietoisemmasta ja värikkäämmästä tilasta." - DJ Super Ons

Pääset tunnelmaan DJ Super Onsin rytmeillä, jotka sopivat täydellisesti niin viikonlopun kokoontumisiin kuin maalauspäiviinkin!

  

Osta sävymalleja

Minua miellyttää se, että kotimme jokaisessa huoneessa on oma tunnelma ja rauha. Valitsin makuuhuoneeseen olkisen vihreän 030 VIRGINIA -sävyn, joka sopii niin vintage huonekalujen kuin puun sävyjen rinnalle. Työhuoneeseen valitsin vihertävän 026 AGATHA-sävyn, joka helpottaa rauhoittumaan ja keskittymään. Lastenhuoneiden värivalinnat teimme yhdessä lasten kanssa.

Joanna Amemori – Artekin sisustusarkkitehti