Soittolistat

Cover Story Playlist III

Cover Story Playlist III

Amsterdamissa asuva DJ Super Ons kokosi meille soittolistan, joka vangitsee aistisi ja tuo eklektisiä säveliä pimeneviin syysiltoihin ja maalauspäiviin!

"Olen aina yhdistänyt äänet väreihin, visualisoinut sävyjä ja tunnelmia ja stimuloinut näitä eri aisteja synkronoidusti. Tämänkaltaiset kognitiiviset yhteydet määritellään tieteellisesti synestesiaksi. Näin ollen tuntui hyvin luonnolliselta prosessilta koostaa tämä lista, kun näin Cover Storyn värikartan ensimmäistä kertaa. Toivon, että tämä soittolista tarttuu pehmeästi käteesi ja vangitsemaan aistisi samalla, kun se antaa miellyttävän tunteen nauttia prosessista ja sen tuloksesta: tietoisemmasta ja värikkäämmästä tilasta." - DJ Super Ons

Pääset tunnelmaan DJ Super Onsin rytmeillä, jotka sopivat täydellisesti niin viikonlopun kokoontumisiin kuin maalauspäiviinkin!

  

SoittolistatCover Story Playlist III

Cover Story Playlist III

Amsterdamissa asuva DJ Super Ons kokosi meille soittolistan, joka vangitsee aistisi ja tuo eklektisiä säveliä pimeneviin syysiltoihin ja maalauspäiviin! "Olen aina yhdistänyt äänet väreihin, visua...

SoittolistatCover Story Playlist II

Cover Story Playlist II

Joni Lindroosin hyvän fiiliksen soittolista maalauspäiviisi. Koska maalaaminen ei onnistu suu mutrussa.    

SoittolistatCover Story Playlist I

Cover Story Playlist I

Koska hyvän musiikin parissa maalaaminen (ja kaikki muu) on paljon mukavampaa.      

Cover Story Journal

Journal on alustamme väri-inspiraatiolle – kaikelle ympäriltämme löytyvälle visuaaliselle ilolle.
Media kokoaa yhteen ihmisiä, tiloja, kulttuuria ja tekemistä värien ympäriltä. Tervetuloa maailmaamme!

CS Yhteisö

Olemme koonneet asiakkailtamme saaneet kuvat yhteen galleriaan, josta voit hakea inspiraatiota ja ideoita omaan sisustukseesi.