Varaa henkilökohtainen tapaaminen

Värikonsultaatio

Suunnitteletpa sitten yhden huoneen maalausta tai koko kodin remontointia, meidän väriammattilaisemme auttavat sinua suunnittelemaan täydellisen väripaletin kotiisi.

Seinien ja kattojen sävyt luovat tunnelmaa ja sitovat tilan huonekalut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Maali ei siis ole pelkkä pinnan väri, vaan sisustuksen tärkein elementti.

Värikonsultaatio (30min) maksaa 50€ ja se palautetaan yli 200€ maaliostosten yhteydessä.

Näin se toimii

1. Varaa värikonsultaatio

Varaa henkilökohtainen värikonsultaatiotapaaminen täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Kerro viestissä lyhyesti projektistasi ja toiveistasi. Pohjapiirros tai kuvat auttavat sisustussuunnittelijamme alkuun.

2. Tapaa suunnittelijamme

Sisustussuunnittelijamme tutustuu toiveisiisi,unelmiisi sekä kotiisi paremmin videopalaverissa tai Bulevardin Maalistudiolla. Suunnittelijamme haastattelee sinua kotisi ominaisuuksista ja haluamastasi tunnelmasta.

3. Tutustu suunnitelmaan

Tapaamisen jälkeen sisustussuunnittelijamme laatii sinulle henkilökohtaisen ehdotuksen, jossa on muutamia eri vaihtoehtoja kotisi uudesta tunnelmasta. Suunnittelijamme antaa sinulle myös laskelmat tarvittavasta maalimäärästä, joka perustuu suunnitelmaan.

Varaa konsultaatio

Yhteystiedot

Galleria