Cover Story Pro

Cover Story Pro – Vaivattomin tapa määrittää ja ostaa maaleja suunnittelun ammattilaisena

Cover Story Pro

Ammattilaisille

Cover Story Pro on sisustus- ja rakennusalan ammattilaisille suunnattu palvelumme, joka tarjoaa etuja, informaatioa ja inspiraatiota. Community Specialistimme auttavat sinua oikeiden tuotteiden valinnassa ja määrittelyssä, maalimäärien laskemisessa ja toimituksesta huolehtimisessa.

Liity CS Pro -yhteisöön

Tutustu etuihisi

Vastuullinen ja kotimainen maali – Määritä parasta asiakkaillesi. Maalimme ovat vesiohenteisia ja 100% muovittomia eikä niistä haihdu haitallisia VOC-päästöjä sisäilmaan. Maalissamme ei myöskään ole ammoniakkia, formaldehydejä tai karsinogeenejä, joten se ei myöskään haise. 

Suunnittelijoiden sävymallisetti – A6-kokoiset suunnittelijamallit on maalattu aidolla Cover Storyn maalilla, joten voit olla varma, että väri on täsmälleen sama kuin maalissa. Aidot värimallit ovat luotettavia sisustusta suunniteltaessa.

Sinun alennuksesi – Jokainen CS Pro -suunnittelija saa oman alennuskoodin asiakastilauksia varten. Suunnittelijoiden omiin henkilökohtaisiin koti- ja toimistoprojekteihin tarjoamme suurempia alennuksia. 

Kysy lisää eduistamme

Referenssit

Löydät värejämme yksityiskodeista, julkisista tiloista, ravintoloista ja hotelleista. Teemme yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja urakoitsijoiden kanssa luodaksemme harmoniaa ja persoonallisuutta sekä julkisiin että yksityisiin ympäristöihin kestävyydestä ja laadusta tinkimättä. Maalarit kehuvat hajutonta maaliamme myös sen erinomaisesta levittyvyydestä ja peittävyydestä.

Tutustu galleriaamme

Cover Story Pro

Liity ammattilaisyhteisöömme

Olisi ilo tavata sinut henkilökohtaisesti, esitellä kokoelmamme ja kuulla meneillään olevista projekteistasi. Liity yhteisöömme tai poikkea vierailulle Helsingin Maalistudiolla osoitteessa Bulevardi 17.

Liity yhteisöön nyt

Kerrytä bonuksia

Tarkista Cover Story Pro -tilisi saldo täältä.