Suunnittelijamme

Meille on kunnia-asia työskennellä yhdessä lahjakkaiden suunnittelijoiden ja alan moniosaajien kanssa. Yhdessä pääsemme luomaan yhä uusia tapoja tehdä sisustamisesta helppoa, innovatiivista ja innostavaa.

Jokainen suunnittelija tuo oman tarinansa osaksi Cover Storya. Tutustu suunnittelijoihimme alta.

Cover Story suunnittelijat Päivi Häikiö

Design Director

Päivi Häikiö

Cover Storyn Design Directorin Päivi Häikiön mukaan värit ja valo herättävät tilat henkiin. Cover Storyn maalisävykokoelman päämäärä on tarjota parhaat sävyt, jotka kestävät aikaa ja taipuvat tilasta toiseen.

Lue lisää Päivistä

Collaboration Collection

Cover Story x Iittala

Cover Storyn ja Iittalan neljän maalisävyn yhteistyömalliston inspiraatio kumpuaa Iittalan lasi- ja keramiikkavärien kirjosta sekä pohjoismaisen muotoilun perinteestä ja estetiikasta.

Lue lisää
Cover Story suunnittelijat Linda Bergroth

Designer

Linda Bergroth

Suunnittelija Linda Bergrothille värit ja niiden observointi on kaiken tekemisen ytimessä. Tästä lähtökohdasta on syntynyt myös Cover Storyn ensimmäinen Capsule Collection.

Lue lisää Lindasta

Designer

Ulla Koskinen

Suunnittelija, Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen suunnitteli Cover Storyn perusmallistoon kaksi uutta maalisävyä, jotka kuljettavat mukanaan italialaiseen muotoiluun ja vanhojen palatsien tunnelmaan.

Lue lisää Ullasta

Designer

Laura Seppänen

Suunnittelija Laura Seppäselle tilojen suunnittelun ytimessä on ihminen ja tunnelma, jossa on hyvä olla. Lauran Cover Storyn perusmallistoon suunnittelema sininen sisämaalisävy on oodi Etelä-Euroopan sinisille kylille, merelle ja koboltinsinisen symboliikalle.

Lue lisää Laurasta