Interior paint home delivery Cover Story

Toimitus

Tilausten käsittelyaika
Tilaukset, jotka tehdään arkisin ennen klo 13.00, käsitellään ja lähetetään samana päivänä. Tilaukset, jotka tehdään klo 13.00 jälkeen, käsitellään ja lähetetään joko samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä. Viikonloppuna ja juhlapyhinä tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään heti ensimmäisenä arkipäivänä. Poikkeuksena 0.9L maalipurkit, joiden toimitusaika tilauksesta on n. 5-7 arkipäivää.

Toimituskulut
Toimituskulut lasketaan kassalla.

Voimassa olevat kampanjat:
- Yli 70€ maalitilauksille ilmainen Postnordin noutopistetoimitus 30.6.2024 asti.
- Yli 500€ maalitilauksille ilmainen Postin kotiintoimitus.
- Sävymallitilauksille, joissa on viisi tai useampi sävymalli, ilmainen Postin kotiintoimitus 30.6.2024 asti.

Toimitusajat
- Postnordin kotiinkuljetustilausten tai noutopisteisiin toimitettavien tilausten toimitusaika on n. 1–3 arkipäivää tilauksen tekemisestä.
- Postin kotiinkuljetustilausten tai noutopisteisiin toimitettavien tilausten toimitusaika n. 1–3 arkipäivää tilauksen tekemisestä.
- Helsingin ydinkeskustassa on mahdollista valita myös Wolt-toimitus, jonka toimitusaika on noin 1 tunti tilauksesta arkisin klo 9-17.30 ja lauantaisin 10-14.30.

Tuotteiden toimitustavat
-Sävymalleille voit valita toimituksen kirjeenä suoraan kotiisi tai Postnordin tai Postin noutopisteeseen.
-Maaleille ja maalaustarvikkeille voit valita toimituksen joko Postnordin tai Postin noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena valitsemaasi toimitusosoitteeseen.

Nouda Helsingin Maalistudiolta

Tilaa & Nouda -tilaukset käsitellään heti ja ovat noudettavissa Helsingin maalistudioltamme noin tunnin kuluttua tilauksesta studion aukioloaikojen puitteissa..

Kaikki tuotteet ovat myös ostettavissa Helsingin maalistudioltamme. Saatavuus on nähtävissä verkkokaupassa jokaisen tuotteen kohdalla. Poikkeuksena 0.9L maalipurkit, joiden toimitusaika tilauksesta on n. 5-7 arkipäivää.

FAQ