Täydellinen sisämaali

Maalimme ovat erittäin mattapintaisia ja monikäyttöisiä, joten ne sopivat kaikille pinnoille, kuten seiniin, kattoihin sekä puu- ja metallipinnoille. Pigmentti rikkaat, syvät sävymme antavat saumattoman ja täyteläisen värimaailman kaikille pinnoille, jalkalistat sekä patterit mukaan luettuna. Helposti työstettävä maalimme on myös pyyhittävä, joten se on kestävä valinta useimpiin tiloihin.

Erinomainen laatu

Cover Story on tunnettu korkealaatuisten sisustusmaalien valmistajana. Maalejamme on käytössä asuinrakennuksissa ja julkisissa kiinteistöissä ympäri Eurooppaa. Maalimme ovat laadukkaita, monipuolisia ja sopivat erilaisiin tiloihin, kuten koteihin, liiketiloihin ja hotelleihin.

Markkinoiden paras sisustusmaali

Maali valmistetaan kestävistä ja ympäristöystävällisistä ainesosista, jotka tekniset asiantuntijamme ovat huolellisesti valinneet. Kaikkein laadukkaimpien ainesosien käyttö mahdollistaa vähintään samat ominaisuudet kuin laadukkaimmilla akryylimaaleilla. Valitsemalla Cover Story -maalit voit luoda kauniita tiloja, jotka pysyvät kauniina pitkään ja samalla tehdä kestävän valinnan ympäristön kannalta.

Koska erilaisten tuotteiden vertailu on haastavaa, olemme koonneet oheisen taulukon avuksesi.

Tuote

Cover Story

Tikkurila

Farrow & Ball

Muoviton (Bio-pohjainen sideaine)

Kyllä

Ei

Ei

Absoluuttisen matta (Kiiltoaste <4%)

Kyllä

Ei

Kyllä

Nopeasti päälle maalattavissa (<2h)

Kyllä

Kyllä

Ei

Kaikki maalaustavat (Telaus, ruiskutus, sively)

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Puhdistettavissa (Kostealla pyyhittävä)

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Vesiohenteinen

Kyllä

Kyllä

Kyllä

M1-luokitus

Kyllä

Kyllä

Ei

Hinta

24,72 €/L
3,6L
coverstorypaint.fi

23,39 €/L
Maali + sävytys 2,7L
k-rauta.fi

43,60 €/L
2,5L
farrow-ball.com

Mitä mieltä asiakkaamme ovat

Tyytyväiset asiakkaat ovat aina merkki laadukkaasta tuotteesta tai palvelusta. Meillä on ilo havaita, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Cover Story -maalien laatuun, kestävyyteen sekä niiden rikkaisiin sävyihin.

Asiakkaamme ovat käyttäneet maalejamme erilaisissa projekteissa ympäri Eurooppaa ja ovat antaneet meille palautetta siitä, kuinka helppoa maalien käyttö on ollut ja kuinka upealta lopputulos on näyttänyt. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet auttaa asiakkaitamme luomaan kauniita ja kestäviä tiloja, jotka pysyvät kauniina pitkään.

Tutustu Google-arvosteluihimme