Aktiviteetti

Maalaustarvikkeet, joilla maalaat kotisi

Maalaustarvikkeet, joilla maalaat kotisi

Kodin pintoja maalatessa tasainen ja siisti lopputulos ei riipu ainoastaan hyvästä maalaustekniikasta tai valitusta maalista. Laadukkaat ja oikeanlaiset maalaustarvikkeet takaavat kauniin, tasaisen lopputuloksen. Aloita siis kotisi maalausprojekti hankkimalla laadukkaat maalaustarvikkeet.


Maalaustarvikkeet valmistelua varten:

Huolellisen esivalmistelun merkitystä täyteläiseen lopputuloksen saavuttamiseksi ei kannata vähätellä. Näin teet maalaamisen valmistelutyöt kuin ammattilainen:

 • Pala hiekkapaperia (esimerkiksi karkeus 80–100 toimii hyvin) ja pikaseinätasoite, joita löytyy näppärissä tuubeissa mahdollisten taulun reikien ja epätasaisuuksien tasoittamiseen ja hiomiseen.
 • Rätti ja vesiämpäri, mikäli maalattava pinta on likainen. Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, sillä pöly ja lika sekoittuu maaliin ja pinnasta tulee epätasainen. 
 • Maalarinteippirulla. Maalarinteippi on paras väline maalattavan alueen rajaamiseen sekä listojen, valokatkaisijoiden ja pistorasioiden suojaamiseen.
 • Suojapaperia, pahvia tai sanomalehteä suojaamaan lattioita ja huonekaluja.
 • Pohjamaalia? Jos olet maalaamassa aiemmin maalattua seinä- tai kattopintaa, et tarvitse maalin alle erillistä pohjamaalausta. Jos olet maalaamassa ensimmäisen kerran uutta, käsittelemätöntä pintaa, kannattaa pintamaalin alle tehdä pohjamaalaus.
  Vinkki! Käytätkö Cover Storyn maalia? Säästä aikaa ja rahaa jättämällä pohjamaali pois – maalimme on suunniteltu niin, että saavutat täyteläisen lopputuloksen kahdella maalikerroksella aiemmin maalattuja pintoja käsiteltäessä.


  Maalaustarvikkeet, joilla onnistut varmasti

  Tässä tarkistuslista juuri oikeiden maalaustarvikkeiden hankintaan:

  • Purkki tai useampi Cover Storyn maalia
  • Maalitela ja telakaukalo. Telat ovat parhaita levitystyökaluja isoille pinnoille. Pidempi nukkainen tela nostaa enemmän maalia, jolloin nukan kuviot näkyvät selvemmin seinäpinnassa. Lyhyempi nukkaisella telalla saat puolestaan sileämpää jälkeä.

   Vinkki! Olemme testanneet tarvikesettiimme telan, joilla saat täyteläisen CS signature -pinnan.

  • Jatkovarsi. Maalitelan jatkovarsi nopeuttaa ja helpottaa maalausprojektia.
  • Pensseli. Pensseli vai maalitela? -kysymyksessä suosittelemme aina hankkimaan molemmat. Maalipensselillä on helppo maalata reunoja ja kulmia sekä hankalia alueita, kuten pattereiden takaosia. Pienellä telalla rajaat nopeasti listat sekä seinien ja kattojen rajat.

   Vinkki! Mikäli hankit pensselin rautakaupasta, varmista, että valitset vesiohenteiselle maalille keinokuituharjaksisen pensselin, sillä luonnonharjas turpoaa ja maalausjäljestä tulee herkästi epätasainen. EPISODE II -tarvikesetistä löytyy sekä pikkutela että vesiohenteiselle maalille sopiva pensseli.


   Kun olet hankkinut kaiken edellä mainitun, olet valmis aloittamaan maalausprojektin. 

   Vinkki! Helpointa on tilata maalien yhteydessä EPISODE-tarvikesetti. Olemme testanneet ja valinneet puolestasi kaikista laadukkaimmat maalaustarvikkeet, joilla onnistut varmasti. 

   Ensikertalainen? Jos kaipaat lisävinkkejä, lue täältä, miten käytät maalarinteippiä maalausprojektissa.

    

   Cover Story Journal

   Journal on alustamme väri-inspiraatiolle – kaikelle ympäriltämme löytyvälle visuaaliselle ilolle.
   Media kokoaa yhteen ihmisiä, tiloja, kulttuuria ja tekemistä värien ympäriltä. Tervetuloa maailmaamme!

   CS Yhteisö

   Olemme koonneet asiakkailtamme saaneet kuvat yhteen galleriaan, josta voit hakea inspiraatiota ja ideoita omaan sisustukseesi.