Yhteistyöt

Milan Design Week, Alcova

Cover Story edusti suomalaisia materiaalinvalmistajia Milanon Design Weekillä 17.–23.4.2023 ja kohtasi kansainvälisen designyleisön muotoilun tärkeimmässä messutapahtumassa. Alcova-näyttelykokonaisuus on Milanon Design Weekin viime vuosien kiehtovimpia ja seuratuimpia tapahtumia ja tuo muotoilumaailman vaikuttajat yhteen.

Cover Story x Iittala

Pohjoismaisen muotoilun uranuurtaja Iittalan ja muovittomien maalien edelläkävijä Cover Storyn kuuden maalisävyn yhteistyömallisto on inspiroitunut Iittalan yli 200 värisävyä sisältävästä lasiväriarkistosta sekä pohjoismaisen muotoilun estetiikasta.

Tutustu

Cover Story x Iittala x Artek

CS Home -kotikonsepti kutsuu mukaansa kodin rentouttavaan tunnelmaan ja esittelee Cover Story x Iittala -tilavärikokoelman yhteistyökonseptina. Laadukas design, ajattomat huonekalut ja täyteläiset värit kohtasivat Cover Storyn, Artekin ja Iittalan yhteistyökodin värikylläisessä tunnelmassa.

Boutique Hotel Sandsund

Arkkitehti Birger Federley suunnitteli vuonna 1912 Tampereelle näyttävän mansardikattoisen villan. Nyt Villa Sandsund toimii seitsemän huoneen uniikkina putiikkihotellina. Hotel Sandsundissa voi ihastella alkuperäisiä kaakeliuuneja ja muita jugend-ajan yksityiskohtia sekä nauttia Cover Storyn maalisävyistä hotellin jokaisella seinäpinnalla.

Designmuseo, Helsinki

Helsingin Designmuseon vaihtuvissa näyttelyissä voit tutustua suomalaisen muotoilun lisäksi Cover Storyn sävyjen luomiin näyttelyarkkitehtuuritunnelmiin.

Fintastic, Tukholma

Fintastic kokosi seitsemän mielenkiintoista ja ajankohtaista suomalaisbrändiä Stockholm Design Week 2022 ‑muotoiluviikolle. Mukana olivat Cover Storyn lisäksi Finarte, Woodio, Vieser, Johanna Gullichsen, Ornäs ja muotoilija Hanna Anonen. Näyttelyn kuraitoi stylisti Annika Kampmann.

Kustaa Saksi

Amsterdamissa työskentelevän taiteilija Kustaa Saksin näyttelyt kuljettaa mukanaan psykedelian, geometrian ja migreenikuvioiden maailmaan, jossa pääsee tutustumaan kulttuurien kohtaamispisteisiin ja kasviopin tyyleihin. Saksin näyttelyiden seinien intensiivistä tunnelmaa ovat tehostaneet Cover Storyn muovittomat sävyt.

Artek

Artek Helsinki –lippulaivamyymälä Keskuskadulla tarjoaa inspiraatiota kahdessa kerroksessa sekä vaihtuvia tilanäyttelyitä vaihtuvin Cover Storyn sisämaalisävyin. Myymälän valikoima on kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos Artekin, Vitran sekä kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista.

BO LKV

Asuntokaupan ammattilaiset viihtyvät myös itse Cover Storyn muovittomien maalien ympäröiminä eri toimistoillaan ympäri Suomen.

Skanno Home

Skannon kaksi pop up -kotia huokuvat laadukasta elämäntyyliä, sisustusratkaisuja sekä monipuolista designia. Ulla Koskisen suunnittelema koti rakentuu funktionaalisuuden ja arjen toimintojen ympärille – hyvä tila kestää elämää. Laura Seppäsen koti on puolestaan ristiretki keskieurooppalaiseen designiin ja muotoiluun. Kaksi keskenään erilaista kotia maalattiin Cover Storyn värein.

Hakola Shop & Studio

Huonekaluvalmistaja Hakolan vaaleanpunainen kapina on vastuuta ja tekoja kotimaisen käsityön puolesta. Cover Storyn vaaleanpunainen ja muita maalisävyjä on nähtävillä Hakolan myymälässä ja showroomilla – ja maalimme valmistettu tietenkin myös kotimaisesti Suomessa.