Sisustusunelmasta totta

Hae mukaan ilmaiseen sisustusuudistukseen

Onko kodissasi tila, joka kaipaa uutta ilmettä? Miellyttääkö sinua välimerellinen raikkaus, hienostunut hempeys vai ylellinen eleganssi? Hae mukaan ilmaiseen sisustusuudistukseen.

Etsimme kotia, jossa on yksi huone tai tila, jonne toivotaan aivan uudenlaista tunnelmaa. Yhdessä Bo Homes ja Sorcolorin kanssa teemme suunnitelman, tarjoamme maalit ja maalaustyön yhteen valittuun kohteeseen veloituksetta.

Hae mukaan tästä

Näin osallistut

1. Valitse sävyistä mieluisin

Uudistukseen valitaan vähintään yksi maalisävy hiljaittain lanseeratusta Cover Story for Bo -sävykokoelmasta. Valintaa voidaan täydentää myös muilla Cover Storyn sävyvaihtoehdoilla. Tutustu tarkemmin Cover Story for Bo -maalisävyihin alla.

2. Kuvaile kohteesi

Kerro miksi toivot ehdottamaasi huoneeseen tai tilaan muutosta. Voit kertoa toiveistasi tai siitä miksi koet uudistuksen tärkeäksi juuri sinun kotiisi. Mainitse halutessasi myös tilaan liittyvät sisustuspulmat, joihin toivot ratkaisuja sisustussuunnittelijaltamme.

3. Saat ihanan tunnelman kotiisi

Juuri sinä voit voittaa uudistuksen kotiisi. Yhdessä Bo Homes ja Sorcolorin kanssa teemme suunnitelman, tarjoamme maalit ja maalaustyön yhteen valittuun kohteeseen veloituksetta. Kaikki hakuun osallistuneet saavat hakuajan jälkeen rahanarvoisen ostoedun Cover Storyn maalihankintoihin sekä Sorcolorin maalaustyöhön.

Cover Story for Bo Collection

Bo Lkv:n kanssa toteutettu kokoelma sisältää kolme herkullista sävyä. Cover Story for Bo -kokoelman kantavaksi sävyksi valittiin Bo:n brändiväri vaaleanpunainen, joka kertoo asumiseen liittyvistä unelmista ja intohimosta. Kokoelman toiseksi valikoitui vaalea raikas turkoosi, joka tuo mallistoon mukaan viileän, välimerellisen tuulahduksen. Kolmas maalisävy on heleä shampanja, joka toimii pohjavärinä suurempinakin pintoina ja toimii täydellisenä parina myös pehmeälle vaaleanpunaiselle.

Bo LKV – Lead designer Marja Wickman

"Seuraamme asumisen trendejä aktiivisesti niin asuntokaupan, sisustamisen kuin muotoilunkin näkökulmasta. Maalisävyillä on helppo muuttaa kodin tunnelmaa. Sävyjen suunnittelussa on otettu huomioon sekä ajattomuus että ajankohtaiset trendit"

100% muoviton maali

Ympäröi itsesi hyvällä

Valmistamme laadukkaita ja vastuullisia maaleja, joiden myrkyttömyys, muovittomuus sekä hajuttomuus tekevät tilasta turvallisen paikan viettää aikaa.

Lue lisää maalistamme

Yhteistyössä mukana

Bo LKV on tunnettu kiinteistönvälityksen edelläkävijänä ja kasvattanut suosiota myös sisustamisen saralla.

Kotimainen
Sorcolor on tunnettu laadukkaana ulko- ja sisämaalauksen toteuttajana kautta maan.