Seinän maalausohje

  Kuusi askelta täydelliseen lopputulokseen

  1. Puhdista maalattavat pinnat ja listat. Levitä suojapaperi lattialle ja rajaa maalattavan alueen listat ja seinän reunat huolellisesti teipillä. Teippaa myös pistorasioiden ja valokatkaisimien ympäriltä.
  2. Avaa maalipurkki. Purkin kansi irtoaa helposti esimerkiksi avaimella. Sekoita maali huolellisesti puulastalla. Maalin päälle mahdollisesti kerrostuneesta öljystä ei tarvitse olla huolissaan, sillä muovittomassa maalissa luonnonöljy saattaa nousta pintaan. Reippaalla sekoituksella maali tasoittuu. Kaada maalia maalikaukaloon.
  3. Maalaa ensin pensselillä teipillä rajaamasi reunat. Maalaa myös pistorasioiden ja valokatkaisijoiden ympäriltä. Telalla on tämän jälkeen helpompi maalata.
  4. Jatka maalaamista telalla ylhäältä alas kaistale kerrallaan. Telaa ei tarvitse upottaa kokonaan maalikaukaloon – kasta tela laatikon syvässä päädyssä ja rullaa ylimääräinen maali kaukalon etuosaan. Näin maalia ei roisku lattialle ja maalausjäljestä tulee tasainen.
  5. Kun ensimmäinen kerros on valmis, anna pinnan kuivua 1–2 tuntia ja keitä taukokahvit.
  6. Maalaa seinä uudelleen samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla.
  7. Poista teipit seinän ollessa vielä kostea. Teippi irtoaa helposti 45 asteen kulmassa. Maalattu pinta on kuiva muutamassa tunnissa, mutta odota varmuuden vuoksi yön yli ennen taulujen ripustamista. Kuten ehkä oletkin jo huomannut, Cover Storyn maalit ovat hajuttomia eli voit huoletta nukkua yön omassa sängyssä.

  Ja näin, valmista tuli – seinäsi kertovat nyt sinun tarinaasi.

  Kutsu ystävät kylään ihailemaan uutta värimaailmaa.
  Jaa tarinasi @coverstorypaint #coverstorypaint #paintyourstory

   

  Kuinka huollan ja puhdistan välineeni?