Miten maalauspalvelu toimii?

Cover Storyn maalauspalvelu palvelee tällä hetkellä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä ja Länsi-Suomessa (Turku, Rauma ja Pori).

Maalauspalvelun varaaminen

Kaikki valittavissa olevat maalauspalvelut on listattu Maalauspalvelu-sivulle. Valitse vaihtoehtoista tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus ja vastaa tuotekortin lisäkysymyksiin seinien kunnosta ja huoneen koosta. Lisää valintasi ostoskoriin ja maksa palvelu kassalla.

Ostettuasi maalauspalvelun, otamme sinuun yhteyttä ja käymme läpi varaamasi palvelun ja valitsemasi maalisävyt. Maalauspalvelun hinta sisältää Cover Storyn maalit valitsemissasi sävyissä. Aloituspuhelussa sovitaan myös maalausajankohta. 

Maalauspalvelu

Maalaus aloitetaan valitsemanasi päivänä alkaen kello 8.00, aikaisintaan seitsemän (7) päivää työn tilaamisesta. Työt tehdään arkipäivisin kello 08.00–17.00 välisenä aikana. Huomaathan, että maalaustyön kohteena olevissa huoneissa ei voi asua projektin aikana. Työn kesto vaihtelee projektin laajuuden ja pohjatöiden vaativuuden mukaan. Yhden huoneen maalaaminen kestää arviolta yhden (1) päivän ja neljän (4) huoneen + kattojen maalaus maksimissaan kuusi (6) arkipäivää yhdeltä maalarilta. Mahdollinen ylitasoitus pidentää projektia muutamalla päivällä. Maalaustyön sisältö ja suunnitelma käydään aloituspuhelussa läpi.

Maalauspalvelu sisältää valitsemasi maalisävyt Cover Storyn värikartasta. Jos huoneessa maalataan myös katto, voidaan huoneeseen valita eri maalisävyt kattoon ja seiniin. Tällöin seinä- ja kattomaalin rajauksen korkeus on sinun päätettävissä. Jos huoneeseen tulee lisäksi erivärisiä tehosteseiniä, veloitetaan niistä lisämaksu 100 euroa per seinä.

Huomioitavaa
Varauduthan olemaan paikalla tai luovuttamaan avaimen maalareiden käyttöön sovittuna maalausajankohtana. Lemmikkieläimille suosittelemme sopimaan hoitopaikan maalaustyön ajaksi.