Kierrätettävyys

Suunniteltu kestämään

Laadukkaat kierrätettävät materiaalit ovat ehto nykypäivän tuotteille. Meille on tärkeää, että materiaalivalintamme ovat kestäviä ja kuluttajalle mahdollisimman helposti kierrätettäviä. Haluamme taata, että maalaustarvikkeemme kestävät maalauskerrasta toiseen. Korkealuokkaiset maalaustarvikkeet säästävät luonnonvaroja, vaivaa ja rahaa tulevissa maalausprojekteissa.

Metalliset maalipurkit ja kaukalot

Olemme valinneet tuotteisiimme materiaalit, joiden uudelleenkäyttö olla mahdollisimman tehokasta. Maalipurkimme ja maalikaukalomme ovat 100% metallia, sillä metallia voi kierrättää lähes loputtomiin. Metalliteollisuus käyttää kierrätettyä metallia raaka-aineena uusien metallituotteiden valmistuksessa. Lisäksi noin puolet uusien metallituotteiden valmistukseen käytetyistä raaka-aineista tulee kierrätyksen kautta.

Pahviset kuljetuspakkaukset

Kaikki tuotteemme ja tuotepakkauksemme ovat joko uudelleen käytettäviä tai kierrätettäviä. Kuljetuspakkauksemme kestävät uudelleenkierrätystä viidestä seitsemään kertaan. Pakkausteippimme on täysin muoviton.

Maalit kotiin toimitettuina

Kestävät työvälineet

Kannustamme myös huoltamaan maalaustarvikkeet käytön jälkeen, sillä oikein huollettuina tarvikkeiden käyttöikä pitenee. Siksi olemme koonneet sivuillemme maalustarvikkeiden hoito-ohjeet. Myös maalien ja maalaustarvikkeiden kierrätysohjeet löytyvät alta.

Maalaustarvikkeiden huolto ja kierrätys
Kestävät ja kierrätettävät työvälineet