Me haluamme, että hyvä valinta on helppo valinta

Me haluamme edistää muutosta kohti kestävämpää elämää ja helpottaa kestävien valintojen tekemistä arjessa. Yli puolet Suomen kasvihuonekaasupäästöistä syntyy arkisesta elämästämme: siitä, miten asumme, liikumme, syömme ja mitä ostamme – siksi sillä on merkitystä, mitä arjessaan valitsee.

Verkkokauppa

Meidän mielestä kestävät ratkaisut tulisi olla helppoja ratkaisuja. Haluamme tarjota kuluttajalle paremman vaihtoehdon, tuotteen ja verkkokauppapalvelun, jotka vähentävät negatiivisia ympäristövaikutuksia. Kun maalit ja maalaustarvikkeet voi tilata verkkokaupasta suoraan kotiovelle, tarve ajaa autolla rautakauppoihin poistuu.

Lähituotanto

Kaikki Cover Storyn maalit valmistetaan lähituotantona Suomessa. Maalimme kulkevat Etelä-Suomen tehtaalta varastollemme Vantaalle ja sieltä suoraan asiakkaalle ilman välivarastointia, rautakauppoja, sävyjen sekoittamista tai muita ylimääräisiä jakelupisteitä.

Logistiikka

Kuljetuskumppaniemme optimoidut kuljetusreitit vähentävät kuljetusmatkaa ja siten tuotteen synnyttämää hiilijalanjälkeä. Tuotteen viimeinen kilometri, eli matka postista tai jakelupisteestä kuluttajalle, muodostaa ison osan kuljetuksen kokonaispäästöistä. Siksi toimitamme maalit, maalaustarvikkeet sekä sävymallit suoraan kotiin. Suoraviivaisen toimitusketjumme avulla säästämme rautakauppaan suhailusta sekä viimeisestä kilometristä aiheutuvat päästöt.

Toimitusketju

Suoraviivaisen toimitusketjun tarkoituksena on helpottaa myös asiakkaidemme arkea ja sisustusprojektien sujuvuutta. Samalla tehokas toimintamallimme vähentää ylituotantoa ja maalihävikkiä. Tuotamme vain sen määrän, minkä voimme omissa kanavissamme myydä.