Suunnittelijat

Päivi Helander

Päivi Helander

Cover Storyn Design Directorin Päivi Helanderin mukaan värit ja valo herättävät tilat henkiin. Cover Storyn maalisävykokoelman päämäärä on tarjota parhaat sävyt, jotka kestävät aikaa ja taipuvat tilasta toiseen.Cover Storyn Basics Collectionin 39 sävyä ovat Päivin suunnittelemat. Lukuisat testivärimallit kulkivat Päivin mukana saaristosta pohjoisen tuntureille, koska hän halusi värien toimivan täydellisesti erilaisissa valo-olosuhteissa, ja pinnasta eri valotilanteissa toimivan tasaisen täyteläisen matan. Historialliset rakennukset, luonto ja ikoniset muotoiluklassikot ovat toimineet värikokoelman inspiraationa, samoin kuin kirjallisuus, johon värien kuvaukset ja nimet viittaavat.

Minua viehättää, miten vähällä materialla samojen tilojen tunnelmaa voi muuttaa värien avulla. Jo hienovarainenkin siirto vaikkapa valkoisesta vaaleaan kittiin voi sitoa sisustuksen kokonaisuudeksi ilman, että mitään muuta muutetaan. Seinän tai katon sävyn vaihtaminen uudistaa koko sisustuksen.Taiteidentutkimuksen maisteriksi valmistuttuaan Päivi löysi kutsumuksensa graafiseen muotoiluun olleessaan töissä müncheniläisessä kirjakustantamossa. Sittemmin Päivin polku on kulkenut Los Angelesin UCLA-yliopistosta saksalaisiin design- ja mainostoimistoihin ja lopulta takaisin Suomeen. Cover Storyn Design Director -roolin ohella Päivi toteuttaa omalla studiollaan visuaalisen suunnittelun töitä ja opettaa Aalto-yliopistossa.

Päivin kodista löytyy 002 EMILY, 008 SYLVIA ja 028 TONI. Tyttären huoneessa on 024 ANAÏS, pojan seinällä 026 AGATHA. Päivin työhuoneelta löytyy 002 EMILY, 030 VIRGINIA sekä 019 MAYA.

Cover Story Journal

Journal on alustamme väri-inspiraatiolle – kaikelle ympäriltämme löytyvälle visuaaliselle ilolle.
Media kokoaa yhteen ihmisiä, tiloja, kulttuuria ja tekemistä värien ympäriltä. Tervetuloa maailmaamme!

Inspiroidu

Suunnittelijat

CS Yhteisö

Olemme koonneet asiakkailtamme saaneet kuvat yhteen galleriaan, josta voit hakea inspiraatiota ja ideoita omaan sisustukseesi.