Kylässä

Content Cornerin toimisto

Content Cornerin toimisto

Yhteisöllisyyden kaipuu toi 17 sisällöntuottajaa yhteen ja syntyi alan ensimmäinen vaikuttajien itse perustama mediatoimisto. Kävimme kylässä Content Cornerin toimistolla ja juttelimme tuoreen toimitusjohtajan Jessica Rantalan kanssa tilan merkityksestä ja tavaroiden historiasta.


Mistä saitte idean yhteisen työskentelytilan perustamiseen?

Vaikuttajatyö on toisinaan yksinäistä ja etenkin pidemmän päälle se on myös tylsää. Ajatus yhteisestä tilasta syntyi yhteisöllisyyden kaipuusta. Fiilispohjalta lähtenyt idea eteni kovaa vauhtia. Monet päättivät kymmenessä minuutissa lähtevänsä mukaan. Useat alkuperäisestä kokoonpanosta ovat yhä mukana, se kertoo minusta jotain tärkeää yhteisöllisyydestä.

Cover Story 020 FRANZ - Greige

Teitä on täällä yhteensä 17. Miten Content Cornerin sisustus on syntynyt? Miten yhteisymmärrys löytyy isossa porukassa?

17 sisustajaa on tosiaan aika paljon. Jollain tavalla luovuus ja ajatus nimenomaan yhteisestä luovuudesta lähti todella luonnollisesti liikkeelle. Kaikki ovat tuoneet tänne jotain omaa – näin tila on aidosti kaikkien.

Meille myös kiertotalous ja kierrättäminen ovat tärkeitä asioita. Näin luovalla porukalla vanhan yhteensovittaminen ja kierrättäminen on ollut todella helppoa. Perinteistä toimistotilaa ajatellessa sisustuksen voi kuvitella staattiseksi. Meillä sisustus vaihtuu päivittäin – sohvat, maljakot, kasvit ja taulut siirtyvät ylhäältä alas ja huoneesta toiseen. Jos joku haluaa stailata tilaa kuvausta varten, hän muokkaa ympäristön haluamakseen.

Cover Story 023 FRANCIS - Cold Rose


Mistä tilan tunnelma syntyy?

Siitä, että tilassa näkyy eletty elämä, että jokaisella tavaralla on historia ja merkitys. Tavaroiden tarinat tulevat meidän kaikkien myötä, kun olemme yhdistäneet omasta yhteistä.

Myös seinille valitut sävyt tuovat harmoniaa ja rauhaa. Valkoisen sijaan toimistoltamme löytyy greigeä, vaaleaa roosaa ja myrskynharmaata. Pinkki huone on meidän empower-huone, joka antaa meidän porukalle naisenergiaa.

Kotimaiset brändit ja niistä välittäminen on ollut tärkeää Content Cornerin sisustusta rakennettaessa. Tietoiset valinnat ovat meille symboleita, jotka luovat tunnelmaa. Toimistomme sydän ja ydinelementti on Sara Vannisen meille maalaama taulu.

Cover Story Paint 016 TOVE - Mid storm grey


Jos tulisin istumaan päiväksi sohvallenne, minkälaista työpäivää saisin seurata?

Korona on vaikuttanut tähän tietenkin radikaalisti: Näinä aikoina yhteisöllisyys korostuu, kun sitä ei ole saatavilla. Tällä hetkellä tila on hyvin pienellä käytöllä.

Toisella alalla työskentelevälle meidän perinteinen työpäivä voisi näyttää sekavalta. Tila on meidän tukikohta ja ovi voi käydä lukuisia kertoja päivässä, kun piipahdamme täällä kuvausten välillä tai teemme täällä kuvauksia. Pinkin Francis-huoneen olemme pyhittäneet palavereille, siellä on työrauha. Meidän työkulttuuriin kuuluu, että saa tulla ja mennä, eikä kukaan häiriinny siitä. Hallittua meininkiä hyvällä fiiliksellä.


Jos Content Corner olisi juhla, mikä juhla se olisi?

Haluaisin sanoa, että tuparit – uusi alku, innostus, kaikki ystävät yhdessä.

Content Cornerin valinnat: 016 TOVE – Mid storm grey, 020 FRANZ – Greige & 023 FRANCIS – Cold rose

Cover Story Journal

Journal on alustamme väri-inspiraatiolle – kaikelle ympäriltämme löytyvälle visuaaliselle ilolle.
Media kokoaa yhteen ihmisiä, tiloja, kulttuuria ja tekemistä värien ympäriltä. Tervetuloa maailmaamme!

Inspiroidu

Suunnittelijat

CS Yhteisö

Olemme koonneet asiakkailtamme saaneet kuvat yhteen galleriaan, josta voit hakea inspiraatiota ja ideoita omaan sisustukseesi.