Sisätilojen maalauspalvelu

Haluatko kotisi maalattuna Cover Storyn sävyihin?

Osta kodin maalaus

Sisätilojen maalauspalvelu

Uuden maalipinnan vaikutus kodin tunnelmaan ja sisustuksen yleisilmeeseen on merkittävä. Jos arvostat helppoutta ja mutkattomuutta, kaikista nopein ja vaivattomin tapa päivittää kotisi tunnelma ja sisustus on käyttää ammattimaalaria.

Vaivaton

Mutkaton prosessi ja selkeä hinnoittelu

Cover Storyn maalauspalvelu tekee kotisi sisätilojen maalaamisesta selkeää ja vaivatonta. Tarjoamme sekä nopeutta että laatua, joten sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi vain saadaksesi kotisi maalattua.

Tutustu hintoihin

Luotettava

Ammattiosaamista valmisteluista lopputulokseen

Yhteistyömaalarimme pitävät huolen siitä, että kotisi saa toivomasi tunnelman – olipa kyseessä olohuoneen seinien päivittäminen puhtaan valkoisiksi tai koko kodin pintojen värisaneeraus. Tahraamatta huonekalujasi ja vaivaamatta hermojasi.

1.

Ostettuasi sinulle sopivan maalauspalvelun, otamme sinuun yhteyttä ja käymme läpi projektisi yksityiskohdat sekä sävyvalinnat. Sovimme myös sinulle sopivan maalausajankohdan, vaikka heti seuraavalle viikolle.

2.

Toiveistasi ja tarpeistasi riippuen, maalarimme tekevät kaikki valmistelutyöt huonekalujen siirtämisestä, huoneen suojaamiseen ja seinien pesuun. Maalaustyön jälkeen loppusiivous ja tarkastus kuuluvat hintaan.

Osta kodin maalauspalvelu
Värikartta värimallit beige ruskea

Inspiroivaa

Ne oikeat maalisävyt

Oikean sävyn valitseminen voi olla yksi maalaustyön haastavimmista osista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä päätöksiä yksin. Väriasiantuntijamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tiloihisi täydelliset maalisävyt.

Tutustu sävyihimme

Sisätilojen maalauspalvelu

Suunnitteletpa yhden huoneen päivittämistä ja kokonaisen talon remontointia, löydä kanssamme suosikkisävysi ja anna ammattimaalareidemme hoitaa maalausurakka.

Osta kodin maalauspalvelu