Sisätilojen maalauspalvelu maaleineen

Haluatko kotisi maalattuna Cover Storyn sävyihin?

Osta kodin maalaus

Sisätilojen maalauspalvelu maaleineen

Uuden maalipinnan vaikutus kodin tunnelmaan ja sisustuksen yleisilmeeseen on merkittävä. Jos arvostat helppoutta ja mutkattomuutta, kaikista nopein ja vaivattomin tapa päivittää kotisi tunnelma, on käyttää ammattimaalaria.

Vaivaton

Mutkaton prosessi ja selkeä hinnoittelu

Cover Storyn maalauspalvelu tekee kotisi sisätilojen maalaamisesta selkeää ja vaivatonta. Maalauspalvelun hinta sisältää valitsemasi Cover Storyn maalit, valmistelutyöt tehdään tarpeidesi mukaan. Tarjoamme sekä nopeutta että laatua, joten sinun ei tarvitse muuttaa koko elämääsi vain saadaksesi kotisi maalattua.

Tutustu hintoihin

Luotettava

Ammattiosaamista valmisteluista lopputulokseen

Yhteistyömaalarimme pitävät huolen siitä, että kotisi saa toivomasi tunnelman – olipa kyseessä olohuoneen seinien päivittäminen puhtaan valkoisiksi tai koko kodin pintojen värisaneeraus. Tahraamatta huonekalujasi ja vaivaamatta hermojasi.

1. Osta maalauspalvelu

Ostettuasi sinulle sopivan maalauspalvelun, otamme sinuun yhteyttä ja käymme läpi projektisi yksityiskohdat sekä sävyvalinnat. Sovimme myös sinulle sopivan maalausajankohdan, vaikka heti seuraavalle viikolle.

2. Anna ammattilaisten hoitaa työt

Toiveistasi ja tarpeistasi riippuen, maalarimme tekevät kaikki valmistelutyöt huonekalujen siirtämisestä, huoneen suojaamiseen ja seinien pesuun. Maalaustyön jälkeen loppusiivous ja -tarkastus kuuluvat hintaan.

3. Hyödynnä kotitalousvähennys

Tänä vuonna kotitalousvähennys on jopa 40% ostetusta työstä. Cover Storyn maalauspalvelusta työnosuus on 80% hinnasta. Eli kotitalousvähennyksen jälkeen maksat Cover Storyn maalauspalvelusta vain noin puolet.

Esimerkiksi kahden huoneen seinien maalaus maaleineen maksaa 1350 euroa, ja työtä hinnasta on 80%. Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaksesi jää siis vain 918 euroa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä
Värikartta värimallit beige ruskea

Inspiroivaa

Ne oikeat maalisävyt

Oikean sävyn valitseminen voi olla yksi maalaustyön haastavimmista osista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä päätöksiä yksin, sillä väriasiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri sinun tiloihisi täydelliset maalisävyt. Valitsemasi maalit sisältyvät maalauspalvelun hintaan.

Tutustu sävyihimme

Sisätilojen maalauspalvelu maaleineen

Suunnitteletpa yhden huoneen päivittämistä ja kokonaisen talon remontointia, löydä kanssamme suosikkisävysi ja anna ammattimaalareidemme hoitaa maalausurakka. Maalauspalvelumme sisältää kaiken maaleista loppusiivoukseen.

Osta kodin maalauspalvelu